SlimOnderhoud

SlimOnderhoud bestaat uit de 2 partijen: Aannemer Willems Vastgoed- onderhoud en Twinstone. Willems en Twinstone hebben een gemeenschappelijke passie voor het steeds verder verbeteren en optimaliseren van wonen, en daarmee de kwaliteit van leven. Met en voor de bewoners en natuurlijk met en voor onze opdrachtgevers.

logo's Willems + Twinstone

Willems is van Gebouw & Techniek. Als familiebedrijf is Willems een vaste waarde in het leveren van vastgoedonderhoud en heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van energetische verbetering van bewoonde woningen. Twinstone is van Bewoners & Gedrag en daarmee dé aanvulling op Gebouw & Techniek. Dat doen we door er voor de bewoners te zijn, voordat de werkzaamheden starten, tijdens en erna. We zorgen voor de juiste communicatie, begeleiding en themabijeenkomsten zodat iedereen nog beter in zijn gerenoveerde huis kan wonen en aan de slag kan gaan met energiebesparing. Die passie is ook de grondslag voor onze focus op: kwaliteit, innovatie & creativiteit en persoonlijke betrokkenheid.

 

Onze gedragscode

Bij SlimOnderhoud stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. En dus stellen we ook hoge eisen aan het gedrag van onze eigen medewerkers. Voor alle duidelijkheid hebben wij een gedragscode opgesteld waaraan zij zich moeten houden. Zo weet u precies wat u en wij van hen mogen verwachten.