Van het gas af!

Het is eindelijk zover: maandag 5 juli wordt de gaskraan dichtgedraaid en zijn alle woningen van De Visserlaan van het gas af!

Op 1 juni heeft u al een brief van ons ontvangen hierover met meer informatie. Hieronder leest u nog eens de belangrijkste dingen:

Overstappen op elektrisch koken
Bent u nog niet overgestapt op elektrisch koken? Zondag 4 juli is de laatste dag dat u kunt overstappen op elektrisch koken. Heeft u nog geen nieuwe kookplaat gekocht? Doe dit dan snel; op sommige kookplaten zit een levertijd. Op deze pagina vindt u meer informatie over elektrisch koken.

Opzeggen energiecontract
U moet zelf uw gascontract opzeggen bij uw energieleverancier. Heeft u dit nog niet gedaan? Doe dit dan uiterlijk per 5 juli.

Afspraak voor verwijdering gasmeter en gasleidingen
In de week van 5 juli komt Stedin bij u langs voor het verwijderen van de gasmeter en gasleiding in uw meterkast. Op 25 juni heeft u van ons een brief ontvangen met daarin de afspraak voor uw woning wanneer u thuis moet zijn voor deze werkzaamheden.

Goed om te weten: Als uw gasmeter is verwijderd, vervalt het vastrecht dat u betaalt aan de netbeheerder (Stedin). Zo bespaart u dus geld in de maand!